Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Vzdělávací seminář na Vysočině – pro pěstouny

3. 5. 2019 | 11:23

**3. – 5. 5. 2019**
„Hotel U Loubů, Tři Studně 13, Tři Studně“:http://www.hoteluloubu.cz/

Pro letošní první vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny jsme zvolili malebnou krajinu Českomoravské Vysočiny. Účastníky do Hotelu U Loubů zlákala především zajímavá vzdělávací témata. Vzdělávání zahájil Mgr. Tomáš Klinecký, který pěstouny zaujal tématem Dědictví, darování, exekuce a práva pěstouna. Druhý lektor Bc. Ondřej Máslo účastníky provedl závažnými, ale potřebnými a žádanými tématy Kontakt s biologickou rodinou a Trauma a jeho zpracování. Zatímco se dospělí vzdělávali, program pro děti z pěstounských rodin zajišťovaly odborné lektorky a další praktikanti. Přestože počasí nebylo klasicky májové, i tak si děti užily procházky, hry v klubovně i v přírodě a zejména pak každodenní koupání v hotelovém bazénu.

Na vzdělávacím pobytu se sešlo 23 pěstounů z 16 rodin z celé České republiky, dětí přijelo 15 a historicky nejmladšímu účastníkovi byly pouhé dva měsíce.

[nggallery id=107]

———————————————————

3 tematické vzdělávací bloky:

**Dědictví, darování, exekuce a práva pěstouna**
*lektor Mgr. Tomáš Klinecký*

**Kontakt s biologickou rodinou**
*lektor Bc. Ondřej Máslo*

**Trauma a jeho zpracování**
*lektor Bc. Ondřej Máslo*

Během vzdělávání pěstounů je zajištěna celodenní péče o děti a pestrý animační program vedený zkušeným lektorským týmem.
Plná penze, pro děti 5× denně + pitný režim.

Zahájení semináře 3. 5. (pátek) v 10 hodin.
Nabízíme možnost zajištění ubytování od čtvrtka 2. 5.2019 (+ večeře a páteční snídaně) – není zahrnuto v celkové ceně vzdělávacího pobytu. Úhrada na místě.

**Kontakt pro další informace, přihlášení, rezervace: .[cervena]**

Jana Popovičová
tel.: 734 108 096
e-mail: janina@leccos.cz

„Zrušení závazné přihlášky, podmínky, stornopoplatky.“:https://leccos.cz/pestounske-rodiny/vzdelavaci-akce/zruseni-zavazne-prihlasky-podminky-storno-poplatky/

Podrobnosti

Datum:
3. 5. 2019
Čas:
11:23