Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Vzdělávací seminář na Seči – pro pěstouny

4. 10. 2019 | 11:14

**4. – 6. 10. 2019**

Letos již druhý vzdělávací pobyt pro pěstounské rodiny jsme strávili v příjemném Penzionu U Čtyřlístku v obci Hořelec nedaleko Sečské přehrady. Setkalo se zde 20 pěstounů z 16 rodin z různých koutů České republiky.

Vzdělávání zahájila Mgr. Hana Slobodová, která doslova vtáhla účastníky do tématu „Setkání dvou osobností – dospělého a dítěte“. Druhý lektor Jaroslav Nouza představil a velmi zajímavě a hravě provedl účastníky  tématem „Obrana proti manipulaci“. Při večerních programech pěstouni probrali téma „Pěstoun a vzdělávání“, ale především společně sdíleli své zkušenosti, radosti i starosti.

Během vzdělávání zajišťoval 21 dětem z pěstounských rodin ve věku od 4 do 17 let pestrý program tým zkušených lektorů. Kromě procházek v lese a nejrůznějších her v přírodě i v klubovně, stihly děti nacvičit krásné taneční a pěvecké vystoupení, kterým nás dojaly při posledním rozlučkovém večeru.

**POZOR ZMĚNA MÍSTA POBYTU!  .[cervena]**

Penzion U Čtyřlístku, Hořelec 1, Seč

2 tematické vzdělávací bloky:

**Setkání dvou osobností, dospělého a dítěte**
*lektorka Mgr. Hana Slobodová*

**Obrana proti manipulaci**
*lektor Jaroslav Nouza*

Během vzdělávání pěstounů je zajištěna celodenní péče o děti a pestrý animační program vedený zkušeným lektorským týmem.

**Pobyt dítěte na vzdělávacím pobytu pro pěstouny bez využití osobní péče o svěřené dítě není možný. Výjimkou jsou děti, pro které si osoba pečující zajistí dozor jinou dospělou osobou v místě konání.**

Plná penze, pro děti 5× denně + pitný režim.

===Děkujeme za váš zájem, vzdělávací pobyt je naplněn.

Zahájení semináře 4. 10. (pátek) v 9.30 hodin.
Nabízíme možnost zajištění ubytování od čtvrtka 3. 10.2019 (+večeře a páteční snídaně) – není zahrnuto v celkové ceně vzdělávacího pobytu. Úhrada na místě.

===“Přihlašte se on-line .[cervena]“:http://goo.gl/forms/JjLi5r7w4OdLt5F93

**Kontakt pro další informace, přihlášení, rezervace: .[cervena]**

Jana Popovičová
tel.: 734 108 096
e-mail: janina@leccos.cz

„Zrušení závazné přihlášky, podmínky, stornopoplatky.“:https://leccos.cz/pestounske-rodiny/vzdelavaci-akce/zruseni-zavazne-prihlasky-podminky-storno-poplatky/

Podrobnosti

Datum:
4. 10. 2019
Čas:
11:14